Avea Bedava İnternet 2015

Avea Bedava İnternet 2015 yılında da hizmet kalitesini arttırmak ve kullanıcı deneyimini fazlalaştırmak için devam ediyor. Avea bedava internet kampanyasından her avea üyesi yararlanabilir. Dönem dönem değişiklikler olsa da genel olarak avea internet paketi kullanan üyeler hız ve kaliteden oldukça memnunlar.
Kampanyadan yararlanmak için ne yapmalıyım ?
TTNET’in mevcut kurumsal abone iseniz, TTNET Çağrı Merkezi’ni (444 0 375) arayarak İşyerim NETLİMİTSİZ Başlangıç veya daha üst paketlere geçebilirsiniz.
Eğer TTNET’in bireysel abone iseniz, firma olduğunuzu belirtir ilgili belgelerinizle birlikte en yakın Türk Telekom Ofisi’ne ya da TTNET Bayii’ne gidip İşyerim NETLİMİTSİZ paketlerine geçişinizi yapabilirsiniz.
Dilerseniz diğer operatördeki hatlarınızı Avea’ya taşıyarak kampanyadan yararlanabilirsiniz. Eğer halihazırda Avea kurumsal müşterisi iseniz alacağınız yeni hatlarla kampanyaya dahil olabilirsiniz.
Cepte Bedava İnternet Kampanyası’yla ne sunuluyor ?
Cepte Bedava İnternet Kampanyası kapsamında, TTNET’teki kotalı paketini, İşyerim NETLİMİTSİZ Başlangıç, NETLİMİTSİZ Profesyonel veya 8LİMİTSİZ Profesyonel paketlerine geçiren tüm kurumsal abonelere Avea’dan 1 GB Cepten İnternet 12 ay boyunca ücretsiz olarak sunulacaktır.
İlgili Aramalar: Avea.Bedava İnternet.Avea Bedava İnternet2015.

Yorumlar