Turkcell Bedava İnternet 2015

Turkcell Bedava İnternet 2015

Gsm Devi Turkcell 2015 yılında yaptığı büyük internet kampanyası ile müşterilerini fazlası ile memnun etmeye devam ediyor. Özellikle genlerin elinden düşürmediği ev bir an offline olmadığı yeni nesil akıllı telefonlar internet paketi olmadan nerede ise hiç bir işe yaramıyor. Hatta bazı köşe yazarları akıllı telefonların internet paketi olmadan hassasiyet ile taşınması gereken pahalı bir yük olduğunu savunuyorlar. Turkcell müşterileri 2015 yılı içerisinde 1 ay bedava internet paketine sahip olabilmenin ayrıcalığını yaşıyorlar. Peki bedava internet nasıl kazanılmaktadır. Öncelikle bu yöntem için birden fazla işlem yapılması gerekmektedir ve birden fazla yoldan da bu internet paketini temin edebilirsiniz.


Turkcell kullanıcıları isterlerse bir aylık bedava internet sahibi olabilirler. Bunu yapabilmeleri için sizlere anlatacağım aşağıdaki işlemi aynen yapmanız gerekmektedir.Bedava internet paketi yapabilmeniz için sizlere birden fazla yöntem ve kolaylık sağlanmıştır.Faturalı Turkcell abonesi olan kişiler cep telefonlarının mesaj bölümüne girip 3AY1GB yazıp 2222’e göndermeleri yeterli olacaktır. Bu işlem sayesinde 3 ay boyunca kullanabilecekleri 1GB bedava internete sahip olacaklardır.

Ayrıca cep telefonlarınızdan 532’yi tuşlayarakta aynı işlemi gerçekleştirebilmeniz mümkündür.
Faturasız Turkcell aboneleri içinse aylık ve haftalık olmak üzere ücretsiz kullanabilecekleri internet paketleri mevcuttur. Bir aylık ücretsiz internet paketinden yararlanmak için HEDIYE AYLIK1GB, haftalık ücretsiz internet paketinden yararlanmak içinseHEDIYE HAFTALIK yazıp 2222’ye göndermeniz yeterli olacaktır.
İlgili Aramalar: 2015 Turkcell Bedava İnternetTurkcell Bedava İnternetTurkcell Bedava İnternet 2015

Yorumlar