Ana içeriğe atla

Telefon Ekranı Video Kaydına Nasıl Alınır ( Android Telefonlarda Ekran Videosu Nasıl Kaydedilir )

Android Telefonlarda Ekran Videosu Nasıl Kaydedilir

Android Telefonlarda Ekran Video Kaydı Nasıl yapılır, herhangi bir uygulama yüklemeden ekran video kaydını nasıl alırım. Teknolojinin gelişmesi ile telefonlarında artık ihtiyaçlara göre üretilmesi ile birlikte son model telefonlarda ve işletim sistemlerinde herhangi bir program yüklemeden telefonunuzun ekran videosunu çekebiliyorsunuz. Android 11 yerleşik ekran kaydedici, ses ve ekran dokunuşlarını bile kaydetme imkanı tanıyor size. Bu özelliği kullanarak cihazınızı daha güvende tutarak 3. part güvenilir olmayan yazılım yüklemenize de gerek kalmayacak.

Telefon Ekranı Video Kaydına Nasıl Alınır

Son çıkan akıllı telefonlarda telefonlarda ve Android 11 sürümünü alan modellerde aşağıdaki yolu izleyerek telefonunuzun ekran video kaydını alabilirsiniz. İster oyun oynarken isterse telefondaki uygulamaları kaydetmek isterken bu özelliği kullanabilirsiniz. Hemde Video kayıt boyutunu seçebilirsiniz. Eğer herhangi bir seçim yapmaz iseniz otomatik olarak HD kalitede kayıt işlemi yapacaktır.

  1. Menüyü aşağı sürüklemek için ekran üzerinde yukarıdan aşağıya kaydırın.
  2. Yuvanın sol tarafındaki üç noktayı seçin.
  3. Aşağı kaydırın ve ekran kaydedici simgesini bulun. Simgeye uzun basın ve ardından yuvaya sürükleyin.
  4. Şimdi ekran kaydedici simgesini seçin.
  5. Kaydın ses içermesini isteyip istemediğinizi seçin. Ses için üç seçeneğiniz vardır: Mikrofon, Cihaz sesi ve her ikisi.
  6. Kayıt sırasında ekranda yaptığınız dokunuşun kaydedilip kaydedilmeyeceğini seçin. Bu, bir eğitim kaydederken faydalı olabilir.
  7. Ekran kaydediciye başlamak için Ekran kaydedici simgesine tıklayın
  8. Kaydı bitirmek için ekran üzerinde beliren durdur simgesini tıklayın ve işlem bu kadar.

Yorumlar